Risicoanalyse

Uw bedrijf is uniek. Bij het oplossen van uw eventuele risicovraagstukken passen geen standaard oplossingen. Om die reden begint Becker  Verzekeringen & Hypotheken in eerste instantie niet met het aanbieden van verzekeringen maar met een analyse.

De eerste stap is namelijk bewustwording van de mogelijke risico’s. Pas daarna volgt de beheersing van die risico’s. Ons eerste doel is dan om uw onderneming te leren kennen, zodat we samen met u kunnen nadenken over het beheersbaar maken van uw risico’s.

Door middel van een risicoanalyse kunnen we de specifieke risico’s van uw bedrijf inventariseren. We kijken dan samen met u naar hoe uw bedrijf het best kan omgaan met die risico’s. Focust u zich nu op de juiste risico’s? Hoe kunt u uw risico’s verkleinen? Zijn uw preventieve maatregelen sluitend? Welke risico’s kunt u best zelf dragen? Vervolgens maken wij met u de afweging welke risico’s te nemen en welke te verzekeren. Regelmatig zullen wij met u evalueren of aanpassingen nodig zijn.

Wilt u meer informatie over de risicoanalyse? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak! U kunt ons bereiken op 0597-646802, info@beckerverzekeringen.nl of u vult het contactformulier op deze website in.